Contacteer ons!
Dienstverleners

De beschikbare dienstverleners mantelzorg in jouw regio

Ben je mantelzorger? Heb ook jij tijdens de ziekte van en zorg voor je partner behoefte aan ondersteuning op maat? PartnerCare werkt hiervoor met CareTakers. Onze CareTakers zijn regio gebonden. Zij wonen dichtbij de mantelzorger, kennen de mogelijkheden in de regio, hebben een groot netwerk en kunnen zich bovenal goed inleven in de situatie. Vakkennis, inlevingsvermogen, doortastendheid, dat is waar ze op geselecteerd worden.

Persoonlijke begeleiding

Alle dienstverleners in de mantelzorg zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor zorgverlening in hun regio. Ze zullen een individueel begeleidingstraject, volledig toegespitst op jouw situatie en die van je partner, opstarten met onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Ze kunnen met je meegaan naar gesprekken met een arts. 
  • Ze helpen bij het regelen van aangepaste werktijden of zorgverlof bij je werkgever. 
  • Ze trekken aan de noodrem als ze zien dat het even allemaal teveel wordt voor je. 
  • Ze helpen bij het zoeken naar de juiste behandeling voor je partner.

Na het overlijden stopt de begeleiding bovendien niet. Integendeel zelfs, als het nodig is gaan we tot nog 2 jaar daarna door. Wij zien de zorg en het rouwproces als een geheel en betrekken deze dan ook in het traject. Je staat er zowel tijdens als achteraf niet alleen voor.

Neem contact op met de begeleider van je keuze

Hieronder vind je de contactgegevens van onze dienstverleners in de mantelzorg. Zoek iemand bij jou in de buurt en bel of mail om een afspraak te maken. En als blijkt dat je niet helemaal de juiste klik hebt, dan mag je gerust met een tweede CareTaker een gesprek aanvragen. Het gaat er immers om dat je de persoon kiest waar jij je het prettigst bij voelt. Jij verdient het, je partner verdient het

Want ook jij verdient aandacht en begeleiding


Begeleider Drenthe
Een persoonlijke benadering, dat is waarvoor ik sta. Jouw situatie, verhaal, behoefte en verwachtingen zijn voor mij het uitgangspunt.

Begeleider Drenthe
Ruim 35 jaar ervaring als begeleider van mensen met verschillende zorgvragen. Ik ondersteun jouw netwerk, zodat je de zorg aan je partner met vertrouwen kan delen met anderen en desnoods over kan dragen om zelf in je kracht te blijven staan.

Gelderland


Begeleider Gelderland
Mijn werken kenmerkt zich door een empathische houding en een pragmatische benadering. Specifieke kennis en vaardigheden heb ik op het gebied van zorg en gezondheidszorg.

 Overijssel


Begeleider Overijssel
In deze moeilijke tijd zou ik je/jullie graag willen bijstaan. Vanuit mijn ruime ervaring op meerdere levensgebieden kan ik - waar dit nodig is - ondersteunen in iedere unieke situatie.