Contacteer ons!
Ondersteuning

PartnerCare levert mantelzorgondersteuning op maat

Als je partner ongeneeslijk ziek is en niet lang meer te leven heeft, is alle hulpverlening gericht op hem of haar. Logisch, maar bij PartnerCare beseffen we dat ook jij als mantelzorger behoefte kunt hebben aan hulp of begeleiding. Vandaar onze mantelzorgondersteuning.

Begeleiding van begin tot eind

Onze dienstverleners leveren mantelzorgondersteuning op maat. Voor ons sta jij centraal, samen met je partner, je gezin en je naaste omgeving. Wij gaan je ontzorgen en nemen vervelende of stressvolle taken van je over. Denk aan het regelen van de juiste zorg voor je partner, het regelen van zorgverlof bij je baas of onderhandelingen met de zorgverzekering. Maar ook begeleiden we je bij moeilijke gesprekken met de behandelend arts en later met de uitvaartonderneming. Want onze zorg houdt niet op bij het overlijden van je partner. Ook tijdens het afscheid nemen en het rouwproces staan we voor je klaar, hoe lang dat ook mag duren.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek

Als je denkt dat onze mantelzorgondersteuning je kan helpen in deze moeilijke tijd, ga dan met ons in gesprek. Neem contact op met de dienstverlener bij jou in de buurt.  Maak telefonisch of via het contactformulier een afspraak voor een intakegesprek. Voor vragen mag je ook bellen met 085-2080175.